Osztozunk a gyászban

Gondoskodás

Gondoskodási Szerződés

Minden 65 év feletti személynek,lehetőséget biztosítunk temetkezési szolgáltatások meghatározatlan időre történő megrendelésére. Ezzel ki-ki előre gondoskodhat hozzátartozója, vagy önmaga temetésének rendezéséről. Saját maga választhatja meg és rögzítheti elképzeléseinek megfelelően a temetésével kapcsolatos igényeit elvárásait.

Mit is jelent pontosan?

A temetéssel kapcsolatos kiadások olyan költségek, amelyekkel mindenkinek számolnia kell. Vannak, akik mindezt a hátramaradottakra hagyják. Mások viszont nem akarják szeretteiket terhelni ezzel is a gyász nehéz napjaiban. Eddig nem sokat tehettek ezért. Az erre a célra félretett pénz nem a legjobb megoldás. Nem fejezi ki igényeinket és nem is biztos, hogy a szomorú esemény bekövetkezésekor ugyanazt a szolgáltatást lehet megvenni belőle, mint amikor azt félrerakták.

A megoldás…

Mi olyan lehetőséget kínálunk, hogy a törődni vágyó emberek végre kifejezhessék kegyeleti igényeiket, és még eletükben gondoskodhassanak maguk, vagy akár szeretteik méltó végtisztességéről.

Lehetőséget biztosítunk arra, hogy ha ma megrendeli nálunk a személyre szabott, teljes körű temetkezési szolgáltatást, azt a jövőben változatlan színvonalon teljesítjük.

Milyen előnyökkel jár a gondoskodási szerződés?

  • hozzátartozóink megkímélése anyagi szempontból;
  • méltó, európai szintű végtisztesség;
  • megnyugtató tudattal élheti hátralevő éveit;
  • megrendeléstől számított 5 évig garantáljuk áraink változatlanságát.
  • a teljes körű ügyintézést a VIAELYSIUM Kft. végzi, segítve ezzel a hátramaradottakat.

Amiért bízhat bennünk !

  • Nemzetközileg elismert biztosító társaságnál felelősségbiztosítással rendelkezünk.
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image