Osztozunk a gyászban

Református Temető

Felhívás!
Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Mezőberényi Református Egyházközség és Mezőberény Város Képviselőtestülete között létrejött megállapodás alapján, 2012. január 1. napjától az eddig a Mezőberényi Közszolgáltató által üzemeltetett köztemető egy része – az 1857-ben alapított Református Egyházközségi Temető – visszakerült a Mezőberényi Református Egyházközség tulajdonába.

Az Egyházközség a temető üzemeltetésével, a sírhelyekkel, sírhelyváltással kapcsolatos ügyintézéssel a Viaelysium Temetkezési Kft-t bízta meg.

Fontos kihangsúlyozni, hogy a temetőben vallási felekezethez való hovatartozástól függetlenül és mindennemű megkülönböztetés nélkül továbbra is temetkezhetnek. A temetőben az egyházi és a polgári szertartással történő temetkezés egyaránt biztosított marad. A már megváltott sírhelyek díjai változatlanul érvényben maradnak a sírhely lejárta napjáig.

A Református Egyházközségi Temető „Ótemető” része újra megnyitásra kerül, aminek keretében új parcellák kerülnek kialakításra az érintett területen.
Ezért felhívjuk a Tisztelt Hozzátartozók, Családtagok, Rokonok figyelmét arra, hogy ha szeretnék megőrizni az említett temetőrészben eltemetett hozzátartozójuk sírhelyét az utókornak, ez esetben keressék fel az új üzemeltető, a Viaelysium Temetkezési Kft. irodáját.
Az Ótemetői részben a sírhelyek újbóli megváltása nem történt meg. A meg nem váltott sírhelyeket a Temetkezési Törvény rendelkezései alapján 2012. június 1-e után elkezdjük újraparcellázni, és új sírhelyeket létesítünk az Ótemetői részben. A sírhelyekkel kapcsolatos kérdéseikkel kérem, keressék fel bizalommal az üzemeltetőt:

 

Áldáskívánással

Román János
Református Lelkipásztor

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image